Opdatering: Vi kan med glæde konstatere at der er dejligt mange der har tilmeldt sig turen. Vi er helt oppe på “all time high” 27 deltagere! Der er derfor desværre ikke flere pladser tilbage.

Vil du med på HPN Foreningens 8. rejse, der i år går til Alcudia på Mallorcas nordkyst. I 2022 og 2023 var vi henholdsvis 14 og 16 afsted. I 2024 forventes det at vi bliver mere end 20 deltagere på rejsen.

Rejsen er igen planlagt sammen med Bravo Tours og vi har sponsorer der betaler hvor håndtering og transport af ernæring, og det det koster at have en sygeplejerske med på rejsen.

Foreningens rejseaktivitet skal medvirke til at du som HPN-patient selv får mod på at tage på rejser på egen hånd. Det er desuden vores erfaring, at rejseaktiviteten også medvirker til at skabe solidt netværk blandt HPN-patienter.

Alle der er medlem af HPN Foreningen kan deltage på vores rejser. Kontingentet er 250 pr. år.

Vi har som sædvanligt sørget for at alt er så nemt som muligt.

 • HPN Foreningen sammensætter en rejse hvor det er overskueligt, såvel praktisk som økonomisk.

 • HPN Foreningen holder kontakten til rejsebureauet.

 • HPN Foreningen sørger alt det praktisk så fx ernæring sendes til hotellet før vi ankommer.

 • HPN Foreningen minder om alt det der skal være styr på før du rejser.

 • HPN Foreningen har sikret at der deltager en sygeplejerske på rejsen.

Vi rejser fra Kbh. 28. september 2024 kl. 10.20, og hjem igen fra Mallorca 5. oktober kl. 14.15.
Flyvetid 3 timer og 10 minutter.

Vi bor i værelser med balkon på kategori 4 hotellet ”Eix Alcudia”. Det ligger tæt på lokalt centrum. Læs mere om hotellet nedenfor og på nettet.

Vi har tradition for kun at spise morgenmad på hotellet. Vi satser hver dag på at finde en ny restaurant i området, hvor vi spiser aftensmad sammen. Du bestemmer naturligvis selv om du vil deltage.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse med balkon kr. 6.899 inkl. ture
Tillæg for eneværelse pr. person: kr. 850

 • Prisen inkluderer: Fly København – Mallorca med SAS.

 • 1 stk. bagage + 1 stk. håndbagage (kølevarer kommer gratis med flyet).

 • Ophold på Eix Alcudia.

 • Morgenmad på hotellet.

 • 2 udflugter inkl. frokost. Henholdsvis ”Det ægte Mallorca m. Purowool” og ”Den Gyldne Dal”.

 • Transfer til og fra lufthavnen.

 • Prisen inkluderer IKKE afbestillingsforsikring og årsrejseforsikring.

EIX ALCUDIA HOTEL

Hyggeligt voksenhotel tæt på Port de Alcudia
Eix Alcudia Hotel har den perfekte beliggenhed, hvis man ønsker at bo på et hotel kun for voksne og tæt på stranden og havnen i Port d’Alcudia. Her bor du i gåafstand til centrum med shopping, restauranter og barer, og kun 5 min i bil til Alcudias hist
oriske bydel med den gamle bymur og flotte, restaurerede huse.

På hotellet finder du et hyggeligt poolområde med gratis liggestole og parasoller. Det er uden tvivl det naturlige mødested for hotellets gæster, hvor der er ro og fred til at slappe af og nyde den mallorcinske charme og stemning.

Kun 200 m fra hotellet ligger den dejlige sandstrand. hvor man kan leje liggestole og parasoller. Her kan du også nyde en god frokost på en af de mange små snackbarer eller restauranter, der ligger i området.

Eix Alcudia Hotel har et mindre wellness-område med jacuzzi, sauna, fitness og massage samt behandlinger mod betaling. Der findes desuden bordtennis og pool/billard mod betaling. For de cykelglade gæster kan man få opbevaret sin cykel i det store cykelrum – derfor er hotellet velbesøgt af cykelgrupper i både forårs- og efterårsmånederne.

Sådan bor du på Eix Alcudia

Dobbeltværelse
På Eix Alcudia Hotel bor du i fine, lyse dobbelt
værelser, på ca. 20 m2, med balkon, bad/toilet med bruser og hårtørrer, tv, aircondition, telefon, køleskab og gratis WiFi

Udflugter:

Udflugt 1: Det ægte Mallorca m. Purowool

Vi begynder dagen med en fantastisk gåtur rundt i gaderne af den charmerende og historiske by Pollensa. Her kan man opleve en god blanding mellem bylivet i de charmerende stenbelagte gader og den uspolerede natur, der pakker området ind i de smukkeste rammer af bjerge og kyster.

Dernæst går turen mod Purowool i Pollensa, hvor vi får en underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn og kigger nærmere på de økologiske produkter. Her vil der blive serveret en god brunch med vin.

Derefter tager vi videre mod Port de Pollença, hvor vi skal opleve Mallorcas storslåede naturscener. Vi sejler ud på Middelhavet og glider langsomt forbi den golde bjergkæde – et fantastisk syn med det azurblå vand som kulisse. Husk at medbringe kamera.

Efter ca. 30 minutters sejlads lægger vi til ved Formentor-stranden. Her venter bussen, der kører os til udsigtspunktet Mirador des Colomer, hvor I vil opleve en af øens smukkeste udsigter.

Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen mættet med indtryk fra den nordlige del af Mallorcas fantastiske natur. Fyldt med betagende naturscener!

Udflugt 2: Den Gyldne Dal

Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur gennem plantagen ’Sa Vinyassa’ ligger i udkanten af byen Sóller. Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den 100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Udsigten er vidunderlig, blomsterduften himmelsk og farvespillet af grønne træer med blomster og frugter er bjergtagende. Efter en tur rundt på plantagen, slutter vi af med et hjemmelavet mallorcinsk måltid hos værtsparret.

Der vil også være mulighed for at kunne handle i deres lille fine gårdbutik, hvor man vil kunne købe lækre specialiteter fra appelsinplantagen og fra Den Gyldne Dal.

Hvem har ansvaret for rejsen

HPN Foreningen arrangerer rejsen i fællesskab med Bravo Tours, og hvis et eller andet ikke er som forventet, er det et anliggende mellem rejsebureauet og dig der har købt rejsen.

Bestyrelsen udpeger en ankerperson/kontaktperson der så vidt muligt, for egen regning, deltager på rejsen som en slags rejseleder. Det er ikke en forudsætning for gennemførelse af rejsen af der deltager en ankerperson fra HPN Foreningens bestyrelse.

Du og din eventuelle ledsager skal kunne klare sig selv under hele rejsen.

Der deltager en sygeplejerske på rejsen. Sygeplejersken kan vejlede og rådgive omkring den parenterale ernæring og stomi, men sygeplejersken kan ikke drages til ansvar for den rådgivning der gives. Skulle sygeplejersken, uanset af hvilken grund, blive forhindret i at deltage, er det ikke en forudsætning for at rejen gennemføres.

Buur & Søgaard og Apoteket hjælper med at få vores ernæring bestilt og sendt til feriestedet før vi ankommer. Det er patientens ansvar, at det er de rigtige varer og den rigtige mængde der bestilles.

Sponsorer på rejsen:

Buur og Søgaard –
professionel distribution af medicin og tilhørende sygeplejeartikler til patienter i eget hjem.

Buur og Søgaard håndterer vores ernæring. De sikrer at vores ernæring og engangsartikler kommer sikkert frem til hotellet og afholder alle omkostninger i den proces.

Kølevarer leverer Thomas Søgaard direkte i lufthavnen umiddelbart før afgang.

 

Energi+

Vi er på en grøn mission: Vi vil fjerne så meget CO2 som muligt. Det gør vi ved at tilbyde CO2-kompenseret strøm og gas. Baseret på certificerede, bæredygtige klimaprojekter.
Læs meget mere på energiplus.dk.

Energi+’ sponsorat sikrer at vi kan få en rutineret specialsygeplejerske med på rejsen. Energi´ betaler sygeplejerskens rejse, løn og forsikring.

Energi+ har fået øje på HPN Foreningens rejser fordi salgsdirektør Mathias Esbergs mor er HPN Patient.

Desuden har Bravo Tours været behjælpelig med god service og SAS betaler for flytransport af kølevarer.

Tilmelding til rejsen

 • Tilmelding hurtigst muligt, dog senest 15. april.

  Vi har kun et begrænset antal pladser, derfor skal du afvente godkendelse før du glæder dig 

  • Vi har 24 flybilletter til den nævnte afgang – først til mølle.

  • Der er forhåndsreserveret 9 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser på hotellet.

 • Du tilmelder dig ved at skrive til Henning på henningahansen@gmail.com

 • Eller ring til Henning på 4028 2857 – også hvis du har spørgsmål før du beslutter dig.