Bliv medlem

Klik på knappen herunder og bliv en del af HPN Foreningen

Bliv medlem af HPN-foreningen

Som medlem af foreningen vil du få adgang til foreningens tilbud f.eks. socialrådgiver, patientaftener/webinarer, rejser, særlige medlemstilbud og stemmeret til generalforsamling. Endvidere vil du få tilsendt nyhedsbrev. Et medlemskab koster 250 kr. om året og du kan til hver en tid melde dig ud.

Bliv støttemedlem af HPN-foreningen

OBS: Denne type medlemsskab ophører ultimo 2024. Derefter overgår det til normalt (fuldt) medlemskab. Støttemedlemskabet er til dig der gerne vil støtte HPN-foreningens arbejde. Du har således ikke adgang til øvrige tilbud, f.eks. socialrådgiver, patientaftener/webinarer, rejser, særlige medlemstilbud og ej heller stemmeret til generalforsamling, men du vil få tilsendt nyhedsbrev. Du kan til enhver tid opgradere og indmelde dig som fuldt medlem. Det koster 150 kr. om året at være støttemedlem og du kan til enhver tid melde dig ud.

Støt vores projekter som virksomhed

Din virksomhed kan støtte konkrete projekter i foreningen. Vi har bl.a. projekter omhandlende kommunikation og formidling, deltagelse på relevante temadage og kongresser, rejselegater til at dække omkostninger for deltagelse af sygeplejerske mm. Skriv til os , så finder vi sammen ud af, hvordan du og din virksomhed bedst kan støtte HPN-foreningens arbejde for medlemmerne.

HPN Foreningen

En frivillig patientorganisation for hjemmeparenteral ernæring

CVR-nummer 37257559

 

10 + 15 =