Det er endnu for tidligt at arrangere udlandsrejser, så derfor har vi, på vegne af HPN Foreningen, arrangeret en tur til Sønderjylland. Ud over et fantastisk godt selskab med andre i Foreningen, byder turen på rigtig mange oplevelser.

Vi ankommer i egen bil til den historiske Rudbøl Grænsekro hvor vi skal bo.

Vi skal på to heldags-busture til henholdsvis Nationalpark Vadehavet og Flensborg/Frøslev. Der er desuden arrangeret ture hvor vi i egne biler udforsker området omkring Rudbøl, og så bruger vi også i fællesskab en dag på Sønderborg og Dybbøl. Programmet tilpasses løbende.

Sort sol over Ribe Domkirke

Alle skal selv medbringe ernæring til eget forbrug. Der er mulighed for opbevaring på køl.

Ankomst Rudbøl Grænsekro 10. september kl. 14.00. Afrejse onsdag 15. september kl. 10.00.

Opholdet på Rudbøl Grænsekro koster 2.200 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse på 400 kr. Det dækker 5 overnatninger med morgenmad og aftensmad med to retters menu, dog tre retters festmenu lørdag. Den samlede tur vil koste yderligere 1.400 kr. pr. person, der vil dække udflugter, frokoster og oplevelser. I alt 3.600 kr. pr. person i dobbeltværelse og 4.000 pr. person i enkeltværelse.

Rejsen tilbydes til medlemmer af HPN-foreningen, og du er velkommen til at tage familiemedlemmer eller rejseven med. Du skal som udgangspunkt kunne klare dig selv for at deltage på rejsen. Yderligere informationsmateriale kan skaffes hos Henning på hah@hpn.dk. Tilmelding på samme mail senest 15. juni 2021.