Hej alle

Jeg hedder Kathrine, og jeg er jeres nye bestyrelsesmedlem i HPN-foreningen. Jeg er ny i foreningen, og helt uerfaren med bestyrelsesarbejde, men det holder mig bestemt ikke tilbage for at gøre en indsats for alle jer medlemmer.

Jeg er medlem som pårørende, da min far er korttarmspatient og lever som HPN bruger for 2. gang. Han og os som familie er tilknyttet Køge Sygehus i Region Sjælland. Vi blev opmærksomme på foreningen igennem en læge der fortalte om foreningen, og hvad den kunne tilbyde min far og os som pårørende. Jeg meldte mig ind, og skrev på Facebook om der var andre fra Region Sjælland og hvilke erfaringer de havde. Derfra har det taget fart for mig og mit engagement i foreningen fra at være pårørende med 1000 spørgsmål til nu at sidde i bestyrelsen, og være med sammen med de andre til at udveksle ideer, lave nye tiltag osv. Det er også gået op for mig, hvor langt fremme Rigshospitalet er, og hvor stor en forskel der er ved at være patient i en Region til en anden. Derfor bliver en af mine mærkesager at få HPN-foreningen på landkortet på de andre hospitaler der har specialiseret sig indenfor korttarm og parenteral ernæring. Derfor vil jeg meget gerne høre fra de af jer der er tilknyttet andre Regioner end Hovedstaden.

Privat bor jeg i Solrød sammen med min mand, 2 drenge og til januar en lillesøster. Jeg arbejder hos DSV i Hedehusene, og derudover bruger jeg meget tid sammen med min familie som alle bor i vores nærområde.

Kathrine Andersen

Bestyrelsesmedlem